Ndërlidhjet

Qeveria dhe UNMIK-u pa qëndrim rreth krijimit të një ministrie për standardet.Vazhdojnë luftime të ashpra në Najaf.

Hidhet poshtë kërkesa që Rumsfeld të dëshmojë në gjykimin e ushtarëve amerikanë.

Spektatorët e Olimpiadës të kënaqur me masat e sigurisë.
XS
SM
MD
LG