Ndërlidhjet

NAXHAF


Mbështetësit e klerikut radikal Moqtada al-Sadr kanë dorëzuar çelësat e xhamisë së Imam Aliut dhe kanë filluar të dorëzojnë armët. Nga ana tjetër mijëra pelegrinë shiitë kanë festuar arritjen e një marrëveshje paqësore për zgjidhjen e krizës në Naxhaf.
Policia irakiane ka gjetur në ndërtesat që deri tani kontrolloheshin nga njerëzit e al Sadrit së paku 10 trupa pa jetë.
XS
SM
MD
LG