Ndërlidhjet

PRISHTINË


Takimi i pestë me radhë i Mekanizmit Përcjellës për
Kosovën në kuadër të asociim – stabilizimit, do të
mbahet gjatë mesit të muajit shtator në Bruksel. Sipas
drejtueses së Zyrës së Kosovës në këtë mekanizëm,
Venera Hajrullahut, Kosova është e përgatitur mjaftë
mirë për këtë takim. Javën e kaluar, Komisioni Evropian ka hapur dhe zyrën e vet në Prishtinë, çka sipas Hajrullahut, Kosovës do t’i ndihmojë mjaftë në realizimin e kontakteve të drejtpërdrejta në lidhje me këtë mekanizëm.
XS
SM
MD
LG