Ndërlidhjet

BAGDAD


Militantët islamikë që i mbajnë dy gazetarët e rrëmbyer francezë në Irak, i dhanë Francës edhe 24 orë shtesë për ta shfuqizuar ligjin mbi ndalimin e mbajtjes së shamive në shkollat publike të Francës. Autoritetet franceze thanë se nuk do ta tërheqin ligjin i cili hyn në fuqi të mërkurën, kur fillon viti shkollor. Presidenti francez Jasques Chirac i ka ftuar sërish militantët që të lirojnë gazetarët e rrëmbyer francezë. Thirrje të ngjashme ka bërë Liga Arabe dhe Irani.
XS
SM
MD
LG