Ndërlidhjet

SHKUP


Ministria e Punëve të Jashtme në Shkup po bënë aktivitete të ngjeshura diplomatike për t'i liruar tre qytetarët maqedonas, të cilët janë marrë peng para 10 ditëve në afërsi të Bagdadit.
Dalibor Llazarevski, Dragan Markoviq dhe Zoran
Naskovski kanë qenë të angazhuar me punë në Irak nga kompania amerikane "Soufan Inzhenjering". Familjet e të rrëmbyerve thonë se kontaktet e fundit me kanë qenë me 13 gusht.
XS
SM
MD
LG