Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Vojislav Koshtunica, ka ftuar të gjithë të akuzuarit nga Tribunali i Hagës që vetë të dorëzohen, sepse ky është opcioni më i mirë për ata dhe Serbinë.
Në një intervistë për gazetën "Dnevnik" të Novi Sadit, Vojislav Koshtunica ka thënë se dorëzimi vullnetar i të akuzuarve, atyre u ofron disa lehtësi, ndërsa shtetit mundësinë dhe obligimin për t'iu ofruar ndihmë përkatëse.
XS
SM
MD
LG