Ndërlidhjet

SHKUP


Stabiliteti ne Kosove dhe definimi i statusit final të Kosovës është në interes të të gjitha vendeve të rajonit, ka deklaruar kryedministratori i Kosoves Soren Jessen-Petersen gjatë qëndrimit një ditesh ne Shkup.
Ndërkaq presidenti i Maqedonise Branko Cërvenkoski ka bërë te ditur se gjatë takimit me kryeadministratorin e Kosoves, është shtruar edhe mundesia per intensifikimin e liberalizimit të ekonomise mes dy vendeve.
XS
SM
MD
LG