Ndërlidhjet

PRISHTINË


Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova u kthye në Prishtinë pas vizitës zyrtare në Shqipëri, ku me zyrtarët më të lartë të Tiranës bisedoi për rritjen e bashkëpunimit dy-palësh në të gjitha nivelet.
Në ditën e fundit të vizitës tre ditëshe, i shoqëruar nga ministri i Mbrojtjes i Shqipërisë Pandeli Majko dhe ministri i Transportit Spartak Poçi, Rugova u njoh me segmentet e rrugës Durrës-Kukës-Morinë.
XS
SM
MD
LG