Ndërlidhjet

SOFJE


Presidenti i Shqipërisë Alfred Moisiu ka bërë thirrje për zgjidhjen e statusit të Kosovës.
"Në Ballkan ende ka çështje të pazgjidhura, ndër të cilat është statusi final i Kosovës", ka thënë Moisiu pas takimit me presidentin e Bullgarisë, Georgi Parvanov.
Çështja e Kosovës mund të zgjidhet përmes "integrimit në familjen e ardhshme evropiane", ndërsa sa i përket Shqipërisë, rruga e saj drejt Evropës shpien përmes "Ballkanit paqësor dhe të integruar", ka thënë presidenti Moisiu.
XS
SM
MD
LG