Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjatë fjalimit të tij në një Forum ekonomik që po mbahet në Lituani, kryeministri i Kosovës, Rajram Rexhepi, është angazhuar për "heqjen e të gjitha pengesave për nënshkrimin e marrëveshjeve për tregti të lirë me vendet në rajon", është kumtuar nga zyra e kryeministrisë për shtyp në Prishtinë. Mëtutje, në këtë kumtesë thuhet se zoti Rexhepi është takuar me zyrtarët më të lartë të Lituanisë, me kryesuesin e Paktit të Stabilitetit për Evropën Juglindore, Erhard Busek dhe me personalitete të tjera.
XS
SM
MD
LG