Ndërlidhjet

MOSKË


Raportohet se militanti çeçen Shamil Basayev e ka marrë përsipër përgjegjësinë për pengmarrjen në shkollën e Beslanit, por njoftimi ende nuk është verifikuar.
Në një mesazh të publikuar në internet, thuhet se kryengritësit e prirë nga Basayevi kanë kryer një varg operacionesh, përfshirë dhe pengmarrjen në Beslan.
Zëvendës sekretari amerikan i shtetit Richard Armitage tha se me pohimin e bërë, Basayev ka treguar se është "çnjerëzor".
XS
SM
MD
LG