Ndërlidhjet

BRUKSEL


Kryeministri i Turqisë Recep Tayyip Erdogan, me ligjvënësit e Parlamentit Evropian dhe zyrtarët tjerë, do ta diskutojë fushatën e vendit për bashkangjitje në Unionin Evropian.
Dje Erdogan tha se Turqia i ka përmbushur "të gjitha kriteret politike", dhe "padyshim se përpjekjet e qeverisë nuk do të mbeten pa përgjigje".
Por, kryetari i ardhshëm i Komisionit Evropian Hose Manuel Barroso tha se Turqia ende "nuk i përmbush kriteret" për t'iu bashkangjitur bllokut 25 anëtarësh.
XS
SM
MD
LG