Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

HAGË


Sot në Gjykatën ndërkombëtare për krime të luftës, vazhdoi seanca kundër të akuzuarit Momçillo Kraishnik, ish zyrtar i lartë i serbëve të Bosnjës. Zoti Kraishnik akuzohet për gjenocid dhe krime kundër njerëzimit ndaj popullatës jo serbe. Dëshmitari Stjepan Kluiç, ish zyrtar i lartë kroat në Bosnjë, ka thënë se Momçillo Krajishniku, së bashku me Radovan Karaxhiqin, ishin liderët me më së shumti autoritet në mesin e serbëve të Bosnjës.
XS
SM
MD
LG