Ndërlidhjet

FLORIDË


Presidenti amerikan Xhorgj Bush dhe kundërkandidati për president senatori Xhon Keri mbrëmë kanë zhvilluar debatin e parë televiziv parazgjedhor.
Senatori Keri me këtë rast ka thënë se presidenti Bush ka bërë "gabim të madh në vlerësim" kur invadoi Irakun duke mos pasur plan për të fituar paqjen.
Ndërkaq, presidenti Bush ka thënë se fronti qendror i luftës kundër terrorizmit mbetet Iraku. Ai ka shtuar se Amerika do të ketë sukses në Irak dhe se plani për një gjë të tillë ekziston.
Më 8 Tetor Bush dhe Keri do të ballafaqohen në debatin e dytë televiziv.
XS
SM
MD
LG