Ndërlidhjet

SARAJEVË


Megjithqë duket se edhe partitë e moderuara kanë fituar në disa vende në zgjedhjet e djeshme në Bosnjë, është dëshmuar se nacionalistët edne janë forcë kryesore politike në këtë vend ballkanik, informon agjencia FP. Sipas rezultateve të pjesërishme nga 46 prej 142 komunave tregojnë se tri partitë e fuqishme nacionaliste, Partia e Aksionit Demokratik e myslimanëve, Bashkësia Demokratike Kroate dhe Partia Demokratike Serbe, ende po udhëheqin. Është paralajmëruar se më tepër rezultate përfundimtare do të shpallen sonte më vonë.
XS
SM
MD
LG