Ndërlidhjet

KABUL


Komisioni Organizues i Zgjedhjeve që ka ndihmuar në mbikqyrjen e zgjedhjeve në Afganistan, deklaroi sot se Kombet e Bashkuara do ti hetojnë parregullsitë e mundshme gjatë procesit të votimit.
Rreth 15 kandidatë rival të presidentit aktual Hamid Kharzai janë ankuar për parregullësi duke thënë se nuk do ti pranojnë rrezultatet.
Ndërkohë, zyrtarë të Komisionit të Zgjedhjeve dhe diplomatë të ambasadës amerikane në Afganistan, vazhdojnë të takohen me kandidatët presidencialë për t'i bindur që të heqin dorë nga kërkesa për përsëritjen e zgjedhjeve.
XS
SM
MD
LG