Ndërlidhjet

STOKHOLM


Ekonomistët Finn Kidland dhe Eduard Prescott kanë fituar çmimin Nobel për ekonomi për vitin 2004.
Norvegjezit Kidland dhe amerikanit Prescott ky çmim iu nda për punën e tyre në makroekonomi dhe biznes.
Çmimi Nobel për ekonomi sjell për fituesit shpërblimin prej 1.3 milion dollarë.
XS
SM
MD
LG