Ndërlidhjet

LONDËR


Sipas një ankete ndërkombëtare rreth zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara, të kryer me opinionin në 10 shtete aleate të Amerikës, del se në 8 vende si Australia, Britania, Kanadaja, Japonia, Spanja, Franca, Meksika dhe Korea e Jugut favorizojnë senatorin John Kerry. Ndërkohë që presidenti aktual George Bush është favorizuar nga qytetarët në Rusi dhe Izrael.
XS
SM
MD
LG