Ndërlidhjet

FIRENCE


Ministrat e brendshëm të pesë vendeve më të mëdha evropiane nuk kanë arritur të gjejnë një gjuhë të përbashkët lidhur me planin gjermano-italian për ngritjen e kampeve pritëse në vendet e Afrikës së Veriut për personat që duan të hyjnë në Evropë si migrantë apo strehimkërkues.
Franca dhe Spanja nuk e kanë pranuar një plan të tillë i cili është kritikuar dhe nga grupet për mbrojtjen e të drejtave të njeriut.
XS
SM
MD
LG