Ndërlidhjet

PRISHTINË


Përfaqësuesit e Konsorciumit Mobitel-Mobikos nuk pajtohen me vendimin për anulimin e licensimit dhe të tërë tenderit të operatorit të dytë të telefonisë mobile nga ana e shefit të UNMIK-ut dhe paralajmrojnë se do të ankohen në Zyrën Ligjore të Kombeve të Bashkuara në Nju Jork. Autoriteti Rregullator i Telekomunikacionit vlerëson se nëse UNMIK-u ka pasur ndërmend ta anulojë tenderin nuk është dashur të pres kaq gjatë.
XS
SM
MD
LG