Ndërlidhjet

TIRANË


Kryenegociatori i Bashkimit Evropian Reinhardt Priebe, theksoi sot në Tiranë domosdoshmërinë e koncensusit politik për t'i bërë zgjedhjet e vitit të ardhshëm sa më funksionale. Pas takimit të sotëm në kuadër të negociatava dypalëshe rreth anëtarsimit të mundshëm të Shqipërisë në familjen evropiane, Priebe tha se "vullneti i të gjitha forcave politike është i domosdoshëm për t'i bërë këto zgjedhje funksionale dhe për të qenë një tregues i përparimit të Shqipërisë drejt integrimit evropian".
XS
SM
MD
LG