Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria shqiptare ka miratuar sot listën e grupeve terroriste, e cila do t'i ndihmojë përpjekjet e institucioneve shqiptare për t'i bllokuar pasuritë e grupeve dhe individëve të përfshirë në listë.
"Miratimi i listës rikonfimron përkushtimin e qeverisë shqiptare dhe institucioneve të saj në luftën kundër terrorizimit", thuhet në deklaratën e qeverisë.
XS
SM
MD
LG