Ndërlidhjet

PRISHTINË


Nënsekretari britanik i Shtetit për zhvillim ndërkombëtar, Gareth Tomas deklaroi sot se UNMIK-u duhet të bartë sa më shumë kompetenca tek institucionet qendrore të Kosovës.
Tomas, i cili po qëndron nga dje në Prishtinë, vlerësoi se sfidat kryesore për institucionet e ardhshme të Kosovës do të jenë çështja e statusit përfundimtar dhe zhvillimi ekonomik.
Ai tha se administrata e Kombeve të Bashkuara në Kosovë duhet të ndryshojë qëndrimin ndaj institucioneve vendore.
XS
SM
MD
LG