Ndërlidhjet

ZAGREB


Kroacia dhe Serbia e Mali i Zi do rrisin bashkëpunimin në fushën e sigurisë për të përballur më lehtë kërcënimet ndërkombëtare, sic janë ato të terrorizmit, trafikut ndërkombëtar dhe armët e shkatërrimit në masë.
Berislav Roncevic dhe Prvoslav Davinic, përkatësisht ministrat e mbrojtjes së Kroacisë dhe Serbisë e Malit të Zi, kanë deklaruar në një konferencë në Zagreb se nuk shohin kërcënime sigurie nga vendet fqinje ballkanike
XS
SM
MD
LG