Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në qendër të Prishtinës, ne oren 12 ka filluar protesta e organizuar nga shoqatat e dala nga lufta, në mbështetje të tre të akuzuarve nga Gjykata Ndërkombëtare në Hagë, Fatmir Limajt, Haradin Balajt dhe Isak Musliut. Organizatorët kanë bërë thirrje që në kohën e mbajtjes së protestës të pezullohet cdo aktivitet, përshirë këtu edhe mbajtja e proceseve mësimore.
XS
SM
MD
LG