Ndërlidhjet

TBILISI


Gjeorgjia ka përkujtuar një-vjetorin e revolucionit të të purpurt, që mundësoi largimin e presidentit, Eduard Shevranaxe, dhe zëvendësimin e tij nga Mihail Sakashvili. Sakashvili në këtë përvjetor ka theksuar se Gjerogjia nuk do të lejojë që liria e saj të kërcënohet.
"Ne duam të kemi mardhënie të shkëlqyera me fqinjët tanë, përfshi Rusinë. Por të gjithë duhet ta dinë se është një vijë e kuqe ndarëse që nuk mund të shkelet dhe ajo është liria jonë. Ne jemi të gatshëm të bëjmë lëshime, por jo në dëm të pavarësisë apo lirisë së Gjeorgjisë", tha presidneti Sakashvili.
XS
SM
MD
LG