Ndërlidhjet

BRUKSEL


Zëdhënësja Emma Udwin është shprehur sot e kënaqur që edhe Rusia pajtohet me qëndrimin e Komisionit Evropian se kriza në Ukrainë duhet të zgjidhet në mënyrë "paqësore". Mëtutje ajo ka deklaruar:

- Ajo që ne dëshirojmë të shohim është që të gjitha parregullësitë dhe të gjitha ankesat lidhur me zgjedhjet në Ukrainë, e veçanërisht, me rundin e dytë të tyre, të shqyrtohen dhe të përmirësohen.
XS
SM
MD
LG