Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

MOSKË


Lidhur me zhvillimet në Ukrainë, sot u prononcua edhe ministri i jashtëm i Rusisë, Sergej Lavrov:

- Përpjekjet që po bëhen nga disa vende që situata ta kaloj edhe kornizën juridike të Ukrainës është shqetëuesese…aq më tepër kur disa kryeqytete evropiane kanë thënë se nuk do ti njohin rezultatet e zgjedhjeve. Teoria e tyre është se Ukraina do të duhej të ishte me perëndimin. Por nga aspekti gjeografik, Ukraina është afër Perëndimit dhe Rusisë.
XS
SM
MD
LG