Ndërlidhjet

TIRANË


Edi Rama është zgjedhur nga votuesit e internetit si kryebashkiaku më i mirë në botë.
Rama është zgjedhur "Kryebashkiaku botëror 2004", pasi i ka ndërruar pamjen Tiranës nga një qytet ish komunist në një qytet që po lulëzon. Pas tij është radhitur Andres Manuel Lopez Obradir nga Meksiko City. Në votimin elektronik të organizuar nga "City Mayors " nga Londra kanë marrë pjesë më shumë se 35 mijë persona. Rama ka fituar duke iu falenderuar përkrahësve të Evropës dhe Amerikës Veriore.
XS
SM
MD
LG