Ndërlidhjet

TIRANË


Nën organizimin e qeverisë shqiptare dhe UNESKO-s, në Tiranë sot filloi samiti dy-ditësh i titulluar "Zhvillimi i dialogut ndëretnik dhe ndërfetar- faktor i rëndësishëm për stabilitetin dhe prosperitetin e Evropës juglindore".
Në takimin marrin pjesë presidentët e Maqedonisë, Rumanisë, Kroacisë, Bullgarisë, Serbisë e Malit të Zi dhe Shqipërisë.
Nga zyrtarët evropianë pjesëmarrjen e kanë paralajmëruar kryeministri i Norvegjisë, koordinatori special i Paktit të Stabilitetit, dhe të dërguarit specialë të presidentëve të Austrisë dhe Rumanisë.
XS
SM
MD
LG