Ndërlidhjet

PRISHTINË


Në seancën e parë të Kuvendit të Kosovës, deputetët si edhe qeveria, nuk e kanë dhënë betimin e tyre. Kjo
është vlerësuar si një shkelje procedurale, por më
tepër dhe parimore, që nuk e pengon procesin e
ndërtimit të institucioneve, kështu që në mbledhjen e
sotme të Kryesisë së re të Kuvendit, është vendosur që betimi të bëhet në seancën e radhës. Ndërkohë, Kryesia ka vlerësuar se nuk është e sigurtë nëse programi I qeverisë do të jetë I gatshëm për shqyrtim javën e ardhshme.
XS
SM
MD
LG