Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

KAJRO


Rreth 80 liderë arabë kanë nënshkruar sot një deklaratë ne baze te se cilës priten të ndërmerren veprime efektive për të kontrolluar SIDA-në në botën arabe.
Deklarata e Kajros kërkon që t'i jepet fund njollosjes fetare dhe sociale ndaj të sëmurëve. Në deklaratë thuhet se viktimat e SIDA-së janë "vëllezërit dhe motrat tona" dhe thekson nevojën e zhdukjes së të gjitha formave të diskriminimit, izolimit dhe njollosjes së njerëzve që jetojnë me HIV\AIDS.
XS
SM
MD
LG