Ndërlidhjet

UASHINGTON


Hulumtimet e fundit të opinionit tregojnë se shumica e amerikanëve konsiderojnë se për Irakun nuk ia vlen të luftohet. Kjo gjë ka ndikuar në uljen e popullaritetit të presidentit George Bush dhe sekretarit të mbrojtjes Donald Rumsfeld.
Por, presidenti amerikan George Bush duke folur në një konferencë për gazetarë, sërish e ka mbrojtur z. Rumsfeld:
"Kur kërkova nga sekretari i mbrojtjes që të mbetet në atë post isha shumë i kënaqur kur ai tha po. Unë kërkova, që ai të mbetet pasi besoj se ai vërtet po bën punë të mirë," tha presidenti Bush.
XS
SM
MD
LG