Ndërlidhjet

MOSKË


Andrei Ilarionov, këshilltar për ekonomi i presidentit rus Vladimir Putin, e përshkroi shitjen e aseteve më të mëdha të kompanisë Yukos si "marrëveshja më e keqe" e vitit, duke shtuar se "rregullat e lojës" vazhdimisht ishin manipuluar që t'iu përshtaten interesave të caktuara.
Ndërkaq Mikhail Khodorkovski, ish kreu i kompanisë Yukos, në një letër nga burgu tha se shitja "ishte ngjarja më e pakuptimtë dhe më shkatërruese në fushën ekonomike që kur presidenti Putin e drejton shtetin".
XS
SM
MD
LG