Ndërlidhjet

PARIS


Fëmija i dytë i klonuar do të lindet gjatë kësaj jave diku në Evropë, tha në Paris drejtoresha e kompanisë Klonejd, Brigitte Boisselier, e cila më herët shpalli në Holivud se kishte bërë klonimin e qenjes së parë njerëzore në Shtetet e Bashkuara.
Por megjithë premtimet , shkencëtarëve akoma nuk iu lejua që të shohin fëmijën dhe të bëjnë hulumtimet e nevojëshme gjenetike për të dëshmuar pohimin e sajë.
XS
SM
MD
LG