Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti George Bush thotë se Shtetet e Bashkuara nuk kanë ndërmendë të invadojnë Korenë Veriore për të ndalur programet e raportuara për armë bërrthamore të veri-koreanëve.
“Isha në Korenë Jugore dhe deklarova qartë se Shtetet e Bashkuara nuk synojnë të invadojnë Korenë Veriore”, ka thënë presidenti George Bush, duke shtuar se është i gatshëm që eventualisht të hapë dialogun me Korenë Veriore.
George Bush i ka bërë këto komente pas deklaratave nga Korea Veriore se si politika e Shteteve të Bashkuara ndaj atij vendi mundë të shipente në luftë.
XS
SM
MD
LG