Ndërlidhjet

NIKOZI


Sotë janë takuar ekspertë juridikë që përfaqësojnë grekët dhe turqit qipriotë për hapjen e shtigjeve lidhur me ri-unifikimin e ishullit sipas një plani të Kombeve të Bashkuara që kërkon nga liderët e dy komuniteteve të arrijnë marrëveshje deri më 28 shkurt.
Plani i Kombeve të Bashkuara kërkon ri-unifikimin e Qipros para se të pranohet në Bashkimin Evropian pjesa greke e njohur ndërkombëtarisht.
XS
SM
MD
LG