Ndërlidhjet

BEOGRAD


Vendimin definitiv për pjesëmarrje në punimet e Kuvendit të Kosovës duhet ta sjellin vetë deputetët e koalicionit “Kthimi”, “nëse bashkësia ndërkombëtare u siguronë respektimin e të drejtave themelore”, deklaruan autoritetet e Beogrdait, por nuk thanë se cilat janë ato të drejta.
Deputetët e “Kthimit” patën bisedime në Beograd gjatë tre ditëve me zyrtarët më të lartë jugosllavë e serbë dhe patrikun Pavle.
XS
SM
MD
LG