Ndërlidhjet

SARAJEVË


Gjykata ndërkombëtare e Hagës për ish Jugosllavinë ka nisur një konferencë tre ditore në Bosnjë për të diskutuar transferimin e rasteve të krimeve të luftës për t’u gjykuar nga gjykatat vendase.
Deri tani Gjykata e Hagës ka miratuar rreth 500 raste, të cilat nuk janë të një rëndësie të vecantë, dhe që mund të gjykohen në Bosnjë.
XS
SM
MD
LG