Ndërlidhjet

LONDËR


Britania dhe Gjermania kanë shfaqur mbështetje për një rezolutë të dytë të Kombeve të Bashkuara për Irakun që do të autorizonte akison ushtarak po të ishte e domosdoshme, por Britania tha se rezervonë të drejtën që të ndërmarrë aksion bile edhe pa rezolutë.
Gjatë bisedmimeve në Londër, kancelari gjerman Gerhard Schroeder ka përsëritur se një rezolutë e re e Këshillit të Sigurimit është e domosdoshme për autorizimin e luftës në Irak.
XS
SM
MD
LG