Ndërlidhjet

JERUSALEM


Kryeministri izraelit, Ariel Sharon ka rrefuzuar planin ndërkombëtarë për paqë në Lindje të Afërt , duke thënë se është i parëndësishëm dhe nuk duhet marrë seriozisht.
Plani, i bazuar në fjalimin e muajit qershor të presidentit të Shteteve të Bashkuara, George Bush parasheh themelimin e shtetit palestinezë deri nga viti 2005.
Plani ishte mbështetur nga Shtetet e Bashkuara, Rusia, Bashkimi Evropian dhe Kombet e Bashkuara.
Askush nuk u deklarua deri tash për këto komente të kryeministrit izraelit.
XS
SM
MD
LG