Ndërlidhjet

JERUSALEM


Armata izraelite ka arrestuar mbrëmë 18 militantë të dyshuar palestinezë në Hebron të Bregut perëndimor dhe ka shkatërruar me dinamit shtëpinë e Mohammad Nagjar, militant nga Brigadat e Martirëve Al Aksa, duke rritur në më se 130 numrin e shtëpive familiare të shkatërruara të militantëve të dyshuar palestinezë.
Armata izraelite njofton se ka shkatërruar edhe 28 dyqane palestineze në fshatin Nazlat Issa, të ndërtuara sipas Izraelit pa leje, por kryetari i fshatit tha se janë shkatërruar 60 dyqane.
XS
SM
MD
LG