Ndërlidhjet

SHKUP


Liderët e Maqedonisë dhe përfaqësues të njësitit kontraverz policor për ndërhyrje të shpejtë, “Luanët” kanë arritur marrëveshje për të ardhmen e kësaj force, duke përfunduar kështu blokadën dy ditëshe të magjistrales, Shkup- Kosovë.
“Luanët do të transferohen në njësite tjera policore dhe ushtarake, por armët e tyre duhet të kthehen menjëherë në baraka” , ka thënë kryeministri Branko Cërvenkovski.
XS
SM
MD
LG