Ndërlidhjet

BEOGRAD


Përfaqësues të serbëve të Kosovës dhe autoritetet e Beogradit kanë arritur marrveshje për strategjinë e përbashkët të veprimit në Kosovë, të cilën më parë e ka miratuar qeveria serbe dhe DOS-i.
Oliver Ivanoviq tha pas bisedimeve se serbët nga veriu i Kosovës gjatë më se tre viteve janë sjellur në frymën e asaj strategjie dhe se në ate frymë është edhe iniciativa për bashkimin e komunave dhe vendbanimeve që banohen me shumicë nga minoriteti serb në Kosovë.
XS
SM
MD
LG