Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Këshilli i Sigurimit sot vazhdon bisedimet me dy kryeinspektorët për armatimin në Irak, Hans Blix dhe Mohamed El Baradei. Mbledhja me dyer të mbyllura pritet të përqëndrohet në hollësitë teknike lidhur me programet e Irakut për armë të zhdukjes në masë.
Takimi do të jetë edhe një mundësi për anëtarët e Këshillit që të paraqesin pikëpamjet e tyre të fundit se si të shkohet më tej me procesin e çarmatosjes së Irakut.
XS
SM
MD
LG