Ndërlidhjet

HAGË


Dëshmitari me identitet të mbrojtur ka thënë në gjykimin e ish presidentit jugosllav, Sllobodan Millosheviq në Tribunalin e Hagës për krime lufte se serbët në Sllavoninë lindore në pranverën e vitit 1991 furnizoheshin me armë nga Serbia.
Ai ka thënë se armët silleshin me kamionë në Borovo Sello dhe prej andej shpërndaheshin. Arkat e armëve të të gjitha llojeve mbanin simbolet e Armatës jugosllave, ka thënë dëshmitari.
XS
SM
MD
LG