Ndërlidhjet

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë, Zoran Gjinxhiq në takimin e djeshëm me liderët e serbëve të Kosovës ka kërkuar që “serbët e Kosovës të kenë të drejtën të jenë element konstitutiv”.
Autoritetet e Beogradit dhe liderët e pakicës serbe të Kosovës harmonizuan në takimet e tyre strategjinë e përbashkët të veprimit.
Nebojsha Çoviq pati deklaruar gjatë janarit se qëllimi i strategjisë është të pengohet, siç u shpreh “rrëshqitja e Kosovës drejt pavarësisë”.
XS
SM
MD
LG