Ndërlidhjet

PEJË


Shefi i UNMIK-ut, Michael Steiner ka thënë në Pejë se ata që e sulmuan ditë më parë stacioniun policor rajonal “janë kundër ardhmërisë së Kosovës dhe kundër qytetarëve të saj”.
Steiner i ka njoftuar banorët e Pejës se policia e UNMIK-ut dhe policia vendore janë në rrugë të mirë që të zbulojnë kryerësit e akteve të fundit kriminale në ate qytet.
“Jamë i bindur se kriminelët do të kapen dhe nuk ka vend në Pejë apo rrethinë ku mund të fshihen ”, ka thënë Michael Steiner.
XS
SM
MD
LG