Ndërlidhjet

UASHINGTON


Dhjetë vende nga Evropa Lindore shpallën mbështetje të fortë për qëndrimin Amerikan ndaj Irakut, duke thënë se janë të gatshëm t,i kontribuojnë një koalicioni ndërkombëtar për çarmatosjen e Irakut nëse vazhdon të dështojë të bashkëpunojë me inspektorët e armatimit të Kombeve të Bashkuara..
Grupi i Vilnusit, që përfshinë Shqipërinë, Bullgarinë, Kroacinë, Estoninë, Letoninë, Lituaninë, Maqedoninë, Rumaninë, Sllovakinë dhe Slloveninë shpallën deklaratën e përbashkët, pas paraqitjes së sekertarit amerikan të shtetit në Këshillin e Sigurimit.
XS
SM
MD
LG