Ndërlidhjet

PODGORICË


Politikani veteran malazez, Svetozar Maroviq, kandidat i vetëm për president të bashkësisë së re Serbi- Mali i Zi, duke iu referuar Kosovës ka deklaruar se “shqiptarët kanë të drejtë që të vendosin për ardhmërinë e vetë, duke mbrojtur të drejtat e minoriteteve, përfshirë serbët”.
Në një intrevistë për Agjencinë Frans Pres, Maroviq ka thënë se “ky është problem që ka të bëjë me gjithë Ballkanin”, duke theksuar njëherit se “nacionalizmi është akoma gjallë dhe se Serbia dhe Mali i Zi duhet t,a tjekalojnë”.
XS
SM
MD
LG